Diensten

Service en dienstverlening ICT-oplossingen

Voor allerlei zaken die te maken hebben met uw ICT- oplossingen biedt Cristal Motion u een uitgebreid dienstenpakket.

U komt bij ons terecht voor onder andere:

 • Configuratie en installatie van NAS systemen
  Cristal Motion is dealer van de Qnap NAS systemen. Wenst u al uw data centraal georganiseerd en veilig gesteld, u bent bij ons aan het juiste adres.
 • Realisatie energie besparende verlichtingsoplossingen voor uw woning of bedrijfspand 
  Wenst u in meerdere ruimten in uw (toekomstige) woning en/of bedrijfspand te kunnen genieten van energiezuinige hoogwaardige ledverlichtingsoplossingen? Cristal Motion voorziet uw pand  van allerlei mogelijke led oplossingen eventueel in combinatie met een stukje domotica. Op deze manier word het werken een stuk aangenamer en uw woongenot verhoogd.
 • Domotica
  Wilt u uw verlichting automatisch aan en uit zetten of bv uw kachel lager zetten als u niet thuis bent, uw zonnewering naar beneden doen terwijl u op visite bent? Cristal Motion bedenkt en realiseert voor u de juiste oplossing.
 • Aanleggen/onderhouden van (draadloze) netwerken
  Wanneer u thuis of op kantoor regelmatig met meerdere mensen on line dient te zijn of bestanden te delen, kan het handig zijn om gebruik te maken van een netwerk. Voor de aanleg en het onderhoud aan netwerken zijn particulieren en bedrijven bij ons aan het juiste adres.
 • Planning/realisatie van audio en televisie systemen
  Wij kunnen de planning en realisatie van uw audio en televisie installatie volledig voor u verzorgen. Zodat u bij u thuis of bij uw bedrijf na realisatie alleen hoeft te genieten van de gekozen oplossing.
 • Realisatie Multiroom systemen
  Wenst u in meerdere ruimten in uw (toekomstige) woning te kunnen genieten van hoogwaardige audio en televisie? Cristal Motion voorziet in multi room audio en beeld oplossingen. Op deze wijze kunt u op meerdere plaatsen genieten van uw favoriete geluid en beeld.
 • Upgrading of uitbreiding van Pc’s 
  Te weinig geheugen? Geen opslagruimte meer op uw harddisk? Volstaat de software van uw systeem niet meer? Cristal Motion kan u helpen uw systeem weer up to date te maken.
 • Installatie aan huis/kantoor
  U kunt kiezen of u reparaties aan huis/kantoor laat uitvoeren of dat uw systeem in onze werkplaats gerepareerd wordt. Cristal Motion regelt het en ontzorgt u.

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons dienstenpakket. Wij kunnen u met nagenoeg alles behulpzaam zijn zolang het met ICT- audio en video te maken heeft.

Contact opnemen met Cristal Motion?

Mail: info@cristalmotion.nl of WhatsApp